✔️ Hurtig og diskret levering ✔️ 100% Sikkert køb ✔️ Kvalitetsgaranti

Brugervilkår

1 Generelt

Disse generelle handelsbetingelser (”Handelsbetingelser”) er gældende fra og med 1. september 2020, når du som forbruger handler i webshoppen på vores hjemmeside www.potensmiddelonline.dk (”Hjemmesiden”) (”Webshoppen”). Disse almindelige vilkår udgør sammen med din ordrebekræftelse aftalegrundlaget for dit køb.

2 Bestilling af varer

2.1 Kun personer, som er 18 år eller ældre, må handle hos potensmiddelonline.dk gennem webshoppen.

2.2 Når du afgiver en ordre i webshoppen, skal du samtidig acceptere disse Almindelige Vilkår.

2.3 Ved ordreafgivelse i webshoppen fremsendes automatisk ordrebekræftelse til den mailadresse, du har angivet. Ordrebekræftelsen indeholder alle nødvendige oplysninger om købet. Det er vigtigt, at du kontrollerer, at ordrebekræftelsen er korrekt, og at du straks orienterer os om eventuelle fejl.

3 Priser

3.1 Alle priser i webshoppen er angivet inklusive moms. Ordrebekræftelsen indeholder alle de med ordren forbundne omkostninger, eksempelvis fragt og emballage.

4 Levering

Privatlivets fred har høj prioritet hos Potensmiddelonline.dk. Vi sørger for, at det ikke er muligt for tredjemand at se hvad pakken indeholder.

Se leveringsgebyr og leveringsmetoder i Danmark.

5 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

6 Køb af håndkøbslægemidler

Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler hos potensmiddelonline.dk er fyldt 18 år eller derover.

Potensmiddelonline.dk sørger for at lægemidler er emballeret og forsendes på en måde, der sikrer, at lægemidlets kvalitet m.v. ikke forringes. Ydermere indeholder forsendelsen en information til kunden, som opfordrer til at tage kontakt til Potensmiddelonline.dk, hvis forsendelsen ved modtagelsen er brudt eller på anden måde er beskadiget.

7 Nyhedsbrev

Som butik vil vi kun udlevere den information, som er nødvendig for at sende din ordre. Dvs. navn, adresse, email og de relevante produktdata. For at tilbyde denne service vil vi opbevare dine informationer i en sikker database, der anvendes til udelukkende anvendes til markedsføring af vores produkter. Al information i databasen vil blive behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

8 Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

· Navn

· Adresse

· Telefonnummer

· Mailadresse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Se vores persondatapolitik for yderligere information.

Vi bruger cookies til at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies.